У Львові планують створити музей радіо

2004 0
Над концепцією радіо працює Центр східної історії, а також залучають зовнішніх експертів.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

На базі комунального підприємства «Львівське радіо» планують створити музей радіо та коворкінг-зону. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на міського голову Львова Андрія Садового.

«Є історична будівля на Князя Романа. Ми маємо намір там створити музей радіо, коворкінг, щоби туди ходили люди, щоби студенти факультету журналістики могли туди приходити вчитися. Трансляція інтернет-радіо — це 1% від діяльності цього комунального підприємства. Воно має на меті просвітницьку діяльність», – каже він.

За словами директорки департаменту розвитку ЛМР Наталії Бунди, тут буде єдиний в Україні радіомузей, музей про комунікації. Над концепцією радіо працює Центр східної історії, а також залучають зовнішніх експертів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!