У Львові планують створити пішохідний бульвар

6393 0
Пішохідну алею планують облаштувати на проспекті Чорновола
google.com/maps

google.com/maps

У Львові планують облаштувати пішохідний бульвар на вулиці Чорновола. Сьогодні, 4 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу Про облаштування пішохідного бульвару на проспекті Чорновола.

Йдеться про територію проспекту Чорновола від кільця, що на перетині з вулицею Липинського до вулиці Варшавської. Пішохідний бульвар планують облаштувати праворуч, якщо їхати проспектом у напрямку центру.  

Читайте також: У приміщенні на вулиці Гнатюка, де колись були залізничні каси, відкриють книгарню з коворкінгом

«Потрібно спроєктувати, зробити концепцію, провести інвентаризацію, визначити чи є елементи благоустрою, які не будуть вписуватися в цей проєкт і зробити красивий пішохідний бульвар для мешканців. Є підприємці, які готові допомогти місту реалізувати проєкт», – каже заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

У коментарі Тvoemisto.tv  він додав, що на цій території планують облаштувати якісні громадські простори, втілити його планують до середини наступного року. До реалізації проєкту долучаться місцеві підприємці.

Читайте також: Восени у Львові презентують проєкт, за яким змінять територію поблизу ЦУМу

Нагадаємо, Львові відкорегують проєкт із облаштування велодоріжки на проспекті Чорновола. Підрядник має виконати ще низку додаткових робіт, які випливають з нової схеми, погодженої в поліції. Зокрема, йдеться про так званий квазі-кільцевий рух на перехресті з вул. Варшавською. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!