У Львові планують уніфікувати зовнішній вигляд громадського транспорту

3134 0
Найближчим часом у Львові оголосять конкурс серед усіх охочих на єдине брендування для громадського транспорту. Його мета – впорядкувати зовнішній вигляд та кількість реклами. Спочатку візьмуться за тролейбуси та трамваї, згодом і за маршрутки.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

В міськраді закінчилися громадські слухання щодо брендування громадського транспорту у Львові. Початково на ньому пропонували схему "жовтий верх – малиновий низ" та обмеження площі реклами, що викликало особливо багато заперечень в рекламістів. Так що пропозиція провести конкурс на уніфіковану схему розфарбування наших трамваїв, тролейбусів та автобусів дуже розрядила ситуацію і не викликала суттєвих заперечень", – написав у своєму блозі громадський активіст, архітектор Олександр Шутюк. 

Відтак, конкурс складатиметься із двох частин: кольорового оформлення транспорту та визначення місця і кількості реклами.

"За тиждень-два ми оголосимо конкурс на найкраще оформлення міського транспорту. Наразі розробляємо тільки положення, продумуємо умови та склад жюрі. Через місяць плануємо обрати переможця", – розповіла  tvoemisto.tv начальник відділу міжвідомчих проектів Львівської міськради Олена Хестанова.

Чиновниця зазначила, що в першу чергу місто розраховує на допомогу рекламних та дизайнерських агенцій і художників. Однак конкурс відкритий для усіх охочих.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!