У Львові планують відкрити ще один дитсадок

2303 0
Виконком Львівської міської ради передав на баланс відділу освіти Франківського району нежитлові приміщення на вул. Володимира Великого, 125-А, загальною площею 1001,9 кв. м. Тут планують відкрити дошкільний навчальний заклад на 4 групи.

Приміщення для нового дитсадка міська рада обміняла у приватного підприємця.

«У результаті укладення договору між приватним підприємством і Львівською міською радою, було отримано нежитлові приміщення. Львівська міська рада передала у власність приватної особи приміщення на вул. Героїв УПА, 80а, інформують у прес-службі ЛМР. 

Читайте також: Навіщо ми підтримуємо приватну освіту з міського бюджету Львова 

Натомість приватне підприємство передало у власність Львівської міської ради нежитлові приміщення, площею на 400 кв.м. більшою, ніж передала міська рада. За кошти приватного підприємця тут зроблені ремонтні роботи, а на наступну сесію буде винесена ухвала про створення дошкільного навчального закладу на 4 групи», – зазначила в. о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!