У Львові планують відремонтувати вулицю Залізничну

3290 0
Вулиця Залізнична з'єднує Городоцьку із вулицею Шевченка.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Львівавтодору надали функції замовника на проєктування та реконструкцію вулиці Залізничної та частини вул. Замарстинівської, від будинку № 274 до межі міста. Відповідне рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет Львова. 

Вулицю Залізничну реконструюватимуть на відрізку від вулиці Городоцької до будинку № 19.

За словами заступниці міського голови Львова з питань ЖКГ Ірини Маруняк, ремонт покращить сполучення між вул. Городоцькою і вулицею Шевченка.

Читайте також: У Львові планують відремонтувати дорогу від Замарстинівської 

Нагадаємо, до кінця листопада мають відкрити вулицю Чернівецьку, що веде до Головного залізничного вокзалу. Також у Львові триває ремонт частини вулиці Шевченка, від вул. Хорватської до вул. Пстрака. Її мають відкрити до 31 грудня. Цю частину вулиці майже за 60 млн грн ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня. Загалом за реконструкцію вулиці місто заплатить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» майже 90 мільйонів гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!