Політична реклама

У Львові планують збудувати нову сучасну лікарню

1698 0
У Львові побудують нову лікарню за австрійським зразком. Приватний інвестор – Медичний центр Святої Параскеви планує побудувати у Львові нову сучасну лікарню за австрійським зразком із стаціонарним та пологовим відділенням.

Новий медичний заклад планують побудувати поруч із лікарнею швидкої допомоги на вул. Пилипа Орлика, щоб створити там комплексне медичне містечко, інформує прес-служба Львівської міськради. Як запевняють інвестори, при проектуванні та будівництві лікарні будуть застосовані найновіші світові будівельні та медичні технології, які будуть унікальними для проектів такого типу в Україні. 

За словами генерального директор Медичного центру Святої Параскеви Тетяни Міхнової, за проектом лікарня буде мати стаціонарне відділення на 60 місць, з 3 операційними з найсучаснішим обладнанням, а також пологове відділення, яке буде розраховане на 25 пацієнтів та матиме обладнання для реанімації новонароджених.

Також в планах інвесторів, щоб на початку функціонування лікарні медичну допомогу у ній надавали австрійські лікарі, які також навчатимуть і українських спеціалістів.

Нова лікарня мала б стати центром вивчення інноваційних медичних технологій для студентів медиків, які навчаються у Львові.

Загальна площі нової лікарні – 8-10 тис кв м, кількість поверхів – 5. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!