У Львові планують збудувати торгово-офісний центр на місці колишніх приміщень «Укрпошти»

4764 0
Цільове призначення ділянки змінили із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони на землі громадської забудови.
Фото: GOOGLE MAPS

Фото: GOOGLE MAPS

Львівська фірма ПП «Вдостатку» отримала ділянку «Укрпошти» на вул. Любінській, 112, де планує збудувати торгово-офісний центр. Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького.

Читайте також: У Львові повторно виставили на продаж промислову ділянку площею 15 га

Раніше ділянка площею 0,3808 га на вул. Любінській, 112 перебувала у постійному користуванні «Укрпошти», однак вона відмовилася від неї, і тепер ПП «Вдостатку» отримало дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

При цьому цільове призначення земельної ділянки змінили із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності).

Підприємство має подати проєкт землеустрою на затвердження ЛОДА.

Читайте також: На Ясниському кар'єрі збудують масштабний відпочинковий комплекс

Як йдеться на платформі YouControl, ПП «Вдостатку» зареєстроване у 2014 році за цією адресою Любінська, 112. Керівником організації є Тамара Колодій. Розмір статутного капіталу ПП становить 5 000,00 грн. Засновниками фірми є ТзОВ «ОНГЕР УКРАЇНА» (90%) та ТОВ «Компанія з управління активами «Західна інвестиційна група» (10%). Бенефіціарами є Роман Городечний, Андрій Немировський та Сергій Ткаченко.

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!