У Львові пластуни проведуть благодійний ярмарок

2257 0
У суботу, 7 травня, львівські пластуни запрошують мешканців та гостей міста на благодійний ярмарок. Захід відбуватиметься в центрі Львова на площі Музейній (біля Домініканського собору), – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

На ярмарку будуть розміщені ятки з різноманітними виробами та солодощами, що власноруч виготовила пластова молодь. У програмі також проведення майстер-класів, в яких зможе взяти участь кожен перехожий.

Організатори обіцяють багато якісних, смачних та особливих виробів hand-made. Кошти з кожного товару, який готували пластуни, підуть на розвиток організації. Зокрема за отримані кошти пластуни планують виготовити лампадки для Вифлеємського Вогню Миру (щорічної пластової акції, коли на Різдво вогонь з Вифлеєму поширюють серед церков селищ, міст та областей України).

Також метою пластового ярмарку є ознайомити громаду міста та її гостей із організацією. Члени Пласту (віком від 12 років) змалку привчаються до самовиховання, до творіння чогось власноруч.

Діятиме ярмарок з 11:00 до 20:00 год.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!