У Львові на вул. Шафарика з’явиться громадський простір. Візуалізація

3735 0
На вулиці Шафарика, 6-8 у Львові наприкінці серпня-початку вересня почнуть облаштовувати громадський простір. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міськради.
фото: Прес-служба міськради

фото: Прес-служба міськради

Як зазначив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, тут мають з’явитися нові хідники, спортивний майданчик, відпочинкова зона та зона для паркування машин.

За попередньою інформацією райадміністрації, реалізація проекту обійдеться у 500 тисяч гривень. Але сума ще не остаточна.

Крім того, наразі у Личаківському районі тривають ремонти доріг на вулицях Голубця та Тракт Глинянський.

Читайте також: До вересня на Львівщині ремонтуватимуть дорогу Давидів – Бібрка

«Зараз тривають роботи капітального характеру на вул. Голубця. Тут міняємо каналізацію, робимо хідники та нове дорожнє покриття, – уточнює Іван Лозинський. –  Триває капітальне замощення на вул. Тракт Глинянський, 161а, б, в. Невдовзі почнемо роботи з облаштування нових тротуарів на вул Китайській».

Як додав посадовець, на ремонти доріг та хідників цього року район з бюджету міста отримав понад 18 млн грн.

Нагадаємо, два громадських простори також мають облаштувати у Шевченківському районі міста.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!