У Львові побільшає притулків для тварин

2243 0
Депутати Львівської міської ради затвердили програму регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Львові на 2015-2020 роки. Як сказано в документі, основною метою програми є зменшення кількості безпритульних тварин у Львові на основі гуманного та відповідального ставлення до них, забезпечення громадського контролю за дотриманням правил утримання тварин тощо.

Для досягнення поставленої мети передбачається виконання заходів з відлову, стерилізації, щеплення, профілактичних обробок безпритульних тварин. Здійснення будівництва муніципального притулку для безпритульних тварин на вул. Т. Шевченка, 366-а, у м. Львові. Збільшення кількості міні-притулків для безпритульних тварин, підтримання функціонування наявних притулків. Розробка та впровадження системи обліку, реєстрації та ідентифікації безпритульних тварин.

Також будуть влада міста планує працювати над розробкою і впровадженням системи інформаційно-просвітницьких заходів щодо гуманного поводження з безпритульними тваринами, прилаштуванням безпритульних тварин, пропагування стерилізації домашніх тварин тощо. Створенням громадської ради при ЛКП «ЛЕВ».

Зазначена програма виконується способом організації відлову безпритульних тварин із застосуванням нової методики біостерилізації та сучасної технічної бази. Відлову підлягають усі без винятку безпритульні тварини. Не підлягають відлову тварини, які раніше були простерилізовані та повернені до попереднього місця мешкання і візуально ідентифіковані.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!