У Львові побільшало людей із підозрою на коронавірус. Одного пацієнта підключили до ШВЛ

5513 0
Ще четверо пацієнтів, у яких підозрюють коронавірус, у важкому стані.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Упродовж дня 31 березня у Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще троє людей. Про це з посиланням на епідеміологиню Львівської обласної інфекційної лікарні Наталію Тімко повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: Як у Львові тестують на коронавірус водіїв громадського транспорту. Відео

Пацієнти зі Львова та Пустомитівського району. Зараз на лікуванні у інфекційній лікарні перебувають 42 людей, на самоізоляції – 114-ро.

За увесь час виписали 87 пацієнтів. Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 4-х пацієнтів важкий. Одного пацієнта підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 243 людини. За результатами тестів у 6 осіб – грип, а у 140 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 осіб. У п'яти пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Двоє з них лікуються у відділенні інтенсивної терапії. Одна пацієнтка одужала.

Читайте також: Хворим на коронавірус дозволили відвідувати магазини і аптеки. Але за умови

Коронавірусну інфекцію на Львівщині підтвердили у 6 мешканців області. Одна жінка вилікувалась. В Україні зафіксували 549 випадків зараження коронавірусом, 13 із яких померли, а восьмеро одужали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!