Поблизу приміського вокзалу у Львові розгорнуть місця для розвезення переселенців

2812 0
Таким чином вдасться роззосередити переселенців по області.

Людей, які прибувають до Львова евакуаційними потягами на залізничний вокзал, розвозять автобусами на Арену Львів, де допомагають знайти тимчасовий притулок, а також до центрів гуманітарної допомоги. Щоб розвантажити головний залізничний вокзал, такі ж місця розвезення планують облаштувати біля приміського вокзалу. Про це під час брифінгу повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«В нас організована доставка людей, які приїжджають евакуаційними потягами в нічний час. Таку ж точку організовуємо біля привокзального вокзалу. Сьогодні або завтра буде чотири таких місця із розвезення переселенців по області», – каже він.

Читайте також: Де переселенцям у Львові знайти житло. Адреси, контакти

За його словами, у такий спосіб вдасться роззосередити переселенців по області. Ймовірно, це будуть Дрогобич, Стрий, Самбір і напрямок Золочева, Буська або Красного.

«З Укрзалізницею працюємо в тому напрямку, щоб люди могли поселятися не тільки у Львові, а й в інших районах області», – додає він. Водночас приватними авто під час комендантської години пересуватися заборонено.

Нагадаємо, що про те, як поводитися під час комендантської години, можна прочитати тут.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!