У Львові поблизу школи незнайомець чіплявся до школярки

2663 0
Мама вела дівчинку на навчання, коли до них причепився чоловік. Вона одразу викликала поліцію.
Фото: Wikimapia.org

Фото: Wikimapia.org

Сьогодні уранці біля школи №82 на вул. Шафарика у Львові невідомий чоловік почав чіплятися до 6-річної дівчинки, яку мама проводжала до школи. Незнайомий чоловік кинувся до них, спробував вирвати дитину, але коли жінка почала викликати поліцію, то він утік. Про це Тvoemisto.tv підтвердили у школі. 

У школі №82 у коментарі Тvoemisto.tv розповіли, що усе, що знають про інцидент – це те, що переповіла мати учениці.

«Інформацію маємо від мами дитини. Вона каже, що біля школи до неї підбіг якийсь чоловік, шарпнув дитину і втік. Дівчинка була на уроках, після занять її забрали батьки», – розповів у коментарі Тvoemisto.tv завуч школи №82 Тарас Качур. 

Він додає, що інцидент трапився на початку подвір'я, свідками стали лише батьки, які відводили дітей до школи. Через те, що трапилось, класні керівники повідомили батьків, аби ті приводили і відводили дітей до школи. 

«У нас є охорона, є відеонагляд навколо школи, щоправда місце, де це сталося камера не охоплює. Тому нині викликали майстрів, вони відрегулювали усе. З батьками класні керівники провели розмову, повідомили, щоби дітей вони приводили особисто і забирали після уроків», – додав він. 

У поліції з’ясовують особу чоловіка, кажуть, що є різні версії, тому потрібно ретельно усе перевірити.

«Була ситуація, поліцейські втановлюють усі обставини. Там є різні версії, тому ми усе ретельно перевіряємо. Мати каже, що цього чоловіка не знає», – повідомила Тvoemisto.tv речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Вікторія Савіцька


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!