Поблизу Знесіння у Львові планують звести готель і спорткомплекс з басейном

3673 0
Забудовник ще має отримати погодження консультативної ради при управлінні охорони історичного середовища ЛМР, також містобудівні умови та обмеження на нове будівництво від виконкому.
скрін із презентації на містобудівній раді

скрін із презентації на містобудівній раді

У Львові, поблизу Знесіння, планують збудувати спортивно-оздоровчий комплекс з апарт-готелем, вбудованою підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією.

Архітектурно-містобудівна рада львівської міської ради розглянула і підтримала будівництво спортивно-оздоровчого комплексу з апарт-готелем, вбудованою підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією на вул. Мучній, 32 у Львові.

Територія, яку планують забудувати знаходиться у Личаківському районі, межує з парком Знесіння, «Стежкою здоров’я» у Шевченківському гаю та Львівською експериментальною кераміко-скульптурною фабрикою. Площа земельної ділянки становить 0, 6435 га . Вона знаходиться поза межами природньо-заповідної території. За генпланом ділянка розташована у зоні Г-4 – це громадська забудова,  яка передбачає зведення культурних, спортивних та релігійних комплексів.

Зараз на вулиці Мучній, 32 є занедбані будівлі підприємства. Понад 65% будівель – це будуть апартаменти, а 35% матимуть спортивну функцію, про це повідомили на містобудівній раді. Будівлі матимуть 3-5 поверхів, територія належить до історичного ареалу міста, що обмежує максимальну висоту забудови до 15 метрів.

Загалом на вулиці Мучній, 32 планують звести готелі, підземну автостоянку, спортивні майданчики, тренажерний зал, масажні кабінети, конференц-зали, заклади харчування, у тому числі їдальня для спортсменів. На території також буде басейн.

Під час обговорення зауважили, що проект не розглядала консультативна рада при управлінні охорони історичного середовища ЛМР, це необхідно для отримання містобудівних умов та обмежень на будівництво від міськради.

Забудовником території є ТОВ «Західенергомонтаж». За даними аналітичної системи  УouСontrol компанія існує понад 20 років, зареєстрована у Львові на вулиці Мучній, 32. Займається компанія будівництвом. Кінцевими бенефіціарними власниками є львів’яни Орлов Олександр та Мельник Оксана.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!