У Львові побудують дитячий майданчик для дітей з обмеженими можливостями

2924 0
Вже наступного року у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького у Львові можуть встановити новий, сучасний дитячий майданчик доступний також для дітей з обмеженими можливостями.
Фото: gurt.org.ua, konkurs.naiu.org.ua, clipnews.info, brovary.pravo-znaty.org.ua

Фото: gurt.org.ua, konkurs.naiu.org.ua, clipnews.info, brovary.pravo-znaty.org.ua

Кошти на втілення відповідного проекту адміністрація Парку отримала завдяки перемозі в конкурсі від Всеукраїнського громадського об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» та Дитячого фонду UNICEF. Від Львова в цьому конкурсі була спільна заявка від Парку культури, управління молоді, сім'ї та спорту м. Львова, ініціативи «Львів дружній до сімей і дітей» та Інституту суспільних ініціатив.

Читайте також: 19 дружніх до дітей закладів харчування у Львові. Перелік

Як розповів в коментарі Tvoemisto.tv Богдан Цюваник, який був одним із ініціаторів встановлення такого дитячого майданчику, згідно умов конкурсу переможці отримують 400 тис. грн. на реалізацію свого проекту. В той же час проект дитячого майданчику, який мали б встановити в Парку культури, оцінюється в 1,4 млн. грн., тож адміністрація Парку зараз шукає спонсорів, щоб реалізувати проект в повному розмірі.

Розміститься дитячий майданчик на вул. Зарицьких, там, де зараз є існуючий дитячий майданчик.

Загалом на конкурс було подано понад 200 заяв зі всієї України. Окрім Львова, ще три дитячі майданчики з доступом для дітей з обмеженими можливостями будуть встановлені у м. Бердичів (Житомирська область), м. Красноармійськ (Донецька область) та с. Перебиківці (Чернівецька область).

Опублікував Ігор Саджениця
Зображення ілюстративне

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!