Політична реклама

У Львові почала функціонувати школа програмування

1816 0
З початку червня у Львові почала функціонувати Львівська Школа Програмування. Метою створення школи є підготовка кваліфікованих розробників програмного забезпечення з урахуванням вимог українських та міжнародних ІТ-компаній.

Станом на сьогодні у Школі розроблено та реалізується навчання 2 курсів з вивчення мови С++: базовий та розширений, -повідомляє прес-служба Львівської міськради. Відбір учасників відбувається на основі співбесіди (для базового), а також співбесіди та тесту (для розширеного курсу). Навчальний процес розрахований на термін від 1 до 3 місяців.

У найближчій перспективі розробники навчальних програм Школи планують запропонувати абітурієнтам та випускникам закладу додаткові теми для вивчення (Java та інші сучасні мови програмування).

Навчальні курси адаптовані як для програмістів, що мають практичний досвід у галузі, так і для тих, хто лише планує змінити рід діяльності та стати розробником програмного забезпечення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!