У Львові почали демонтаж Полярону

8341 1
Днями у соцмережах з’явилось повідомлення про те, що у Львові на вулиці Угорській почався демонтаж корпусів заводу «Полярон». Новина спровокувала активне обговорення, адже, Мережею вже давно шириться проект реконструкції корпусів із перетворенням їх на торгово-розважальний центр. Навіть «Форум видавців» обіцяв переїхати у відреконструйоване приміщення.

Перевірити цю інформацію взявся львівський дизайнер інтер'єрів Олександр Шутюк, який розмістив на ресурсі livejournal.com фото заводу, який вже почали демонтувати.  Як вдалося з’ясувати дизайнеру, Сихівська адміністрація дуже здивувалася, що тут щось демонтовують - всі були впевнені, що має бути реконструкція.

Ось так мав би виглядати «Полярон» після свого перетворення у торгово-розважальний центр.

 Але якщо подивитися на детальний план території, то виявляється, що ним таки передбачено демонтаж частини корпусів та будівництво на їхньому місці житлових будинків.

Місцеві мешканці  переживають через ці роботи та кажуть, що в будівлі є залишки ртуті, що використовувалася під час виробництва.

Наразі демонтаж здалеку виглядає так.


Читайте також:
25 Лютого, 2015 18:29
666 ... нащо лякати людей "залишками ртуті , що колись використовувалась на цьому виробництві" ? ... працював там в далекі наразі 60-ті ... знайомий із повним технологічним циклом виробництва багатьох , доволі складних , виробів-продукції цього підприємства ... захистив два діпломних проекти по обладнанню для їх виробництва ... тому можу конкретно стверджувати -- той , хто говорить про якісь там "залишки ртуті" на цих руїнах -- конкретний гов.нюк і брехло ... Слава Україні ! ... P.S. -- якщо хтось хоче такими "викривальними" публікаціями вкусити А.М. Чауса , то най перед тим добре потренується -- кусає себе за свою жопень ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!