Політична реклама

У Львові почали курсувати трамваї по вулицях Городоцькій та Шевченка

1263 0
Від сьогодні «Львівелектротранс» відновив рух трамваїв по вулицях Городоцькій та Шевченка.

Про це Твоє місто повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Наразі два вагони трамваю №7 курсують з вулиці Шевченка на вулицю Вахнянина, а інші п’ять вагонів – з Вахнянина на вулицю Княгині Ольги. Трамваї №6 курсують з вокзалу в центр і на вулицю Вітовського, а №6а – по Вітовського на вокзал», - розповів заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Також вчора ввечері для проїзду відкрили кільце на вулиці Городоцька-Шевченка біля церкви Анни. Вночі відкрили для проїзду виїзди на бічні вулиці з Городоцької.

Саму вулицю Городоцьку відкрили для проїзду транспорту з 13 грудня. Ремонт вулиці Городоцької від ТЦ «Магнус» до церкви Анни розпочали наприкінці червня цього року. Роботи проводилися за кошти Європейський банк реконструкції та розвитку. Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза заявляв, що кошторис робіт мав скласти 4 млн євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!