Від сьогодні у Львові почали курсувати великі автобуси на маршруті №10

2792 0
Маршрут сполучає ТРЦ King Kross Leopolis та залізничний вокзал.
фото: ГО "Зручне місто"

фото: ГО "Зручне місто"

Від сьогодні, 8 березня, комунальне АТП-1 запустило на маршрут №10 автобуси великого класу. На маршруті курсуватиме 10 автобусів у будні та 8 у вихідні.

Маршрут сполучає ТРЦ King Kross Leopolis та залізничний вокзал та курсує через вулиці Стрийську, Наукову, Кульпарківську та Городоцьку.

Читайте також: Фото дня. На маршрут №4а виїхали великі автобуси

Нагадаємо, торік комунальне АТП придбало 150 автобусів великого класу: 100 МАЗів та 50 Електронів, які вже курсують на маршрутах 1а, 4а, 5а, 6а, 8а, 16, 29, 46, 47а. Затверджені графіки руху автобусів Львова можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!