Біля ЛКП «Лев» почали облаштовувати майданчик для вигулу собак

1980 0
Проєкт реалізують спільно з Dog-Friendly City.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

Тренувально-вигульні майданчики для собак почали облаштовувати на вулиці Промисловій, поруч з ЛКП «Лев», а також в Парку культури. Роботи мали розпочати у березні, однак через карантин початок відтермінували, кажуть в ЛКП «Лев».

Майданчик на Промисловій матиме спортивну зону зі спеціальними тренажерами, заняття на яких сприятимуть соціалізованості собак. У планах створити сенсорний сад для собак зі спеціальними рослинами, що зніматимуть стрес у чотирилапих, спеціальним мощенням та затишними «купе» для спілкування з потенційними господарями.

Читайте також: Яким буде майданчик для вигулу собак у львівському Парку культури

Майданчик у Парку культури поділять на секції для великих і для малих порід та цуценят. В обидвох секціях для зручності господарів чотирилапих облаштують доріжки, встановлять лавочки, а також станції для прибирання за собаками, комплекти інформаційних таблиць з правилами, яких необхідно дотримуватись на території майданчика.

Нагадаємо, що у Львові мають облаштувати 27 майданчиків для вигулу собак, на яких власники зможуть вигулювати своїх улюбленців без повідка, 21 закритий тренувально-вигульний майданчик зі спортивним обладнанням та 49 прогулянкових маршрутів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!