Політична реклама

У Львові почали продавати справжні стейки

3553 0
У львівських ресторанах, завдяки фермерському проекту екологічної їжі, почали продавати справжні стейки з яловичини. Про це у студії tvoemisto.tv повідомив Юрко Назарук, креативний директор мережі концептуальних ресторанів "!Фест".

«За останній рік ми не відкрили масу проектів, але ми рухаємося і постійно щось робимо. Ми дуже глибоко вникунули в екологічну їжу. Ми зробили проект «Дідо» – фермерський магазин. І, зрештою, вже в кінці минулого року на початку цього у нас в мережі почали з`являтися справжні стейки з яловичини.

Для мене це особлива гордість, тому що це вирощено в Україні. Тобто це ціле стадо биків, яке спеціально вирощене селекційно. Це єдина порода в Україні, яка є м’ясною», - зазначив Юрко Назарук.

ПОВНИЙ ЗАПИС ВІДЕОРОЗМОВИ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

За його словами, стейки, які продають в Європі, купити в Україні неможливо. Тому, що в Україну привозять заморожене м’ясо зі США чи Австралії.

«Неможливо зробити добру кухню без добрих продуктів. А ми сходимося до того, що у нас немає де купити добрі продукти. У Львові в багатьох відомих магазинах продається м’ясо з держрезерву Аргентини чи Польщі. Воно заморожене у 80-90-тих роках, і зараз воно продається. Люди це купують - воно може бути нижче за ціною», - розповів Юрко Назарук.

Ціни на екологічну їжу, звісно, є вищими. Як зазначив креативний директор, у США така продукція дорожча на 25-30%. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!