У Львові почали розширювати дорогу в районі ринку «Галицьке перехрестя»

3787 0
Тепер там буде дві смуги прямо, одна залишиться праворуч.
Фото: thesundaytimes.co.uk

Фото: thesundaytimes.co.uk

У Львові розширять дорогу на виїзді зі Львова в районі ринку «Галицьке перехрестя». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Раніше при виїзді з міста з боку Галицького перехрестя можна було їхати по одній смузі прямо, іншою – направо. Тепер же буде дві смуги прямо, одна залишиться праворуч.

Читайте також: Північну об'їзну Львова будуватимуть чотири роки

«Роботи планують завершити до кінця жовтня. Це дозволить суттєво розвантажити вулицю від потоку транспорту», – каже він.

Сьогодні, 23 жовтня, на ділянці не працюватиме світлофор, бо опору перенесли на 1,5 метри. Загалом всю смугу до мосту, що повертає на Сокаль, розширять до двох, аби машини на світлофорі швидше проїжджали і не затримували рух.

Відповідно до тендеру, вартість робіт становитиме 3,4 млн гривень. Переможцем і виконавцем робіт є ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Нагадаємо, що рішення про реорганізацію руху на вулиці Богдана Хмельницького у районі ринку «Галицьке перехрестя» прийняли 18 вересня на виконавчому комітеті ЛМР.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!