У Львові почали вивільняти приміщення для лікування інфікованих Covid-19

2231 0
Місто планує облаштувати 700 додаткових ліжкомісць. На ці роботи із бюджету Львова виділили 18 мільйонів гривень.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні у Львові розпочалися підготовчі роботи із облаштування додаткових ліжкомісць для лікування інфікованих Covid-19. Зокрема, вивільняють приміщення в одному з корпусів поліклініки на вул. Мазепи та на вул. Навроцького у 8-мій лікарні. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читайте також: «Вірус справді змінився». Яким зараз є портрет хворого на Сovid-19

«Студенти Університету безпеки життєдіяльності зараз допомагають вивільняти корпус на вул. Мазепи, який ми погодили з поліклінікою під облаштування додаткових ліжкомісць. Загалом на вул. Мазепи ми попередньо планували облаштування 150 ліжок. Також сьогодні 8-ма лікарня розпочне роботи з облаштування додаткових ліжок», – повідомив Андрій Москаленко.

Загалом місто планує облаштувати 700 додаткових місць для прийому хворих із коронавірусом. На ці роботи із бюджету Львова виділили 18 мільйонів гривень.

Читайте також: Чи готові львівські поліклініки приймати хворих на Covid-19. Фото

Нагадаємо, на першому етапі Львів планує залучити 366 ліжок: 150 ліжок у 2-му поліклінічному відділенні на вул. Мазепи, 70 ліжок у 2-ій поліклініці на вулиці Симоненка, 60 ліжок у 4-тій поліклініці на проспекті Червоної Калини, 50 ліжок у клінічній лікарні на вул. Бой-Желенського та 36 ліжок в амбулаторному відділенні, яке знаходиться у 8-й лікарні.

Водночас у Львівській ОДА планують розгорнути 200 ліжок у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, 100 ліжок у 8-ій міській клінічній лікарні Львова та 100 ліжок у Сокальській районній лікарні. Крім того, у Центрі легеневого здоров'я обіцяють з 1 квітня облаштувати по 50 ліжок у трьох відділеннях медзакладу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!