У Львові почастішали пограбування авто. Що крадуть найчастіше?

3745 1
У Львові останнім часом збільшилась кількість злочинів, пов’язаних з крадіжками майна з автомобілів. Крадіжки здійснюють вдень і вночі. Найчастіше викрадають мобільні телефони, ноутбуки, які люди необачно залишають в салоні авто, а також системи навігації, відеореєстратори тощо.

Що викрадають найчастіше:

1. Номерні знаки. Зараз номерні знаки викрадає велика кількість шахраїв. Вони сконтактовуються зі своїми жертвами через записку, пропонуючи зателефонувати за певним телефоном. Однак немає гарантії, що після оплати вам повернуть ваш номерний знак. 

Порада. Щоб цього уникнути, закріпіть номерний знак так, щоб у злочинця відпало бажання його зривати (на самонаріз чи кліпсою; якщо є накладка, то місця кріплення варто зафіксувати скотчем).

2. Розбивання вікон в автомобілі.

Порада: В темний час доби залишайте авто лише на стоянках, які охороняються; використовуйте, крім механічних пристроїв замикання, ще й автомобільні сигналізації; при виході з автомобіля завжди забирайте всі цінні речі з собою (телефони, сумки, гроші, відеореєстратори).

3. Викрадання коліс. Цей тип крадіжки у Львові знову стає популярним. Протягом двох тижнів у місті було зафіксовано такиз 5 випадків.

Порада: Для коліс є «секретки» (болти зі своєрідним ключем), які можуть ускладнити знімання їх з авто.

4. Зливання бензину з бака. З подорожчанням палива з'явились охочі викрасти бензин із вашого автомобіля. І хоча теперішні авто мають Г-подібну шийку для заливання палива, що ускладнює його викрадення, але все-таки існують авто без цього.

Порада: на автомобільному базарі можна придбати кришку бензобака із замком. 

За матеріалами Варта-1


Читайте також:
4 Березня, 2015 20:03
АСС ...Г-образну шийку...!!!! Може ... Г-подібну...?
Де літредактор,чи коректор? А ще ЛЬВІВСЬКИЙ сайт!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!