У Львові почастішали випадки крадіжок решіток з дощоприймачів

1374 0
В останні місяці на території Сихівського району Львова почастішали випадки викрадення металевих решіток з дощоприймальних колодязів. Про це інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на Сихівську районну адміністрацію.
Фото: klmz.rv.ua

Фото: klmz.rv.ua

Як розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, у серпні на території району було зафіксовано 5 випадків крадіжок дощоприймачів. А з початку вересня у районі викрадено вже 11 металевих решіток.

«Зокрема, позаминулого вечора викрадено 5 решіток біля стадіону «Арена Львів», їх ми встановили і приварили тільки перед Днем Незалежності. Також викрали решітки на вул. Пасічній, на вул. Драгана та на вул. Хоткевича. Зараз виготовляємо нові решітки, щоб закрити дощоприймальні колодязі. Щодо крадіжок звертаємося у міліцію, на сьогодні немає інформації, що зловмисників знайшли», - розповів Віктор Західний.

За словами заступника голови Сихівської районної адміністрації Івана Коркішка, вартість одного дощоприймача, залежно від розмірів, складає 400-500 грн.

Загалом, за інформацією управління інженерного господарства ЛМР, у Львові є понад 7 тис. дощоприймачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!