У Львові почав діяти перший дитячий мобільний хоспіс

2908 0
Тепер важкохворим дітям надаватимуть не лише стаціонарну, а й виїзну допомогу.
Фото: vesti-ukr.com

Фото: vesti-ukr.com

Спеціальний медзаклад працює на базі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Головним завданням працівників хоспісу є супровід та надання медичної допомоги тяжкохворим дітям у домашніх умовах.

Читайте також: До кого може не приїхати "швидка" після реформи медицини?

Нагадаємо, раніше львівські лікарі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру надавали паліативну допомогу важкохворим дітям на волонтерських засадах. 

Додамо, на території Львівської області повинен з'явитися дитячий хоспіс – місце, де свої останні дні зможуть провести невиліковно хворі діти, отримуючи опіку та підтримку дорослих професіоналів. А поки його немає, благодійність і допомога лягає на плечі кожного з нас. Про те, як і кому жертвувати кошти, про ставлення лікарів європейських клінік до українських дітей, вибіркову благодійність та шахраїв у Львові розповів Tvoemisto.tv організатор благодійних концертів, голова благодійного товариства «Відкриваємо серця» Юрій Федечко.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!