У Львові почав діяти сервіс таксі Uber. Тарифи, знижки

41466 2
Сьогодні, 23-го лютого, у Львові розпочав свою роботу Uber – найпопулярніший сервіс виклику таксі чи приватних водіїв через мобільний додаток.
фото: www.fayerwayer.com

фото: www.fayerwayer.com

Uber у Львові працюватиме за тарифом UberX (це автомобілі економ та комфорт класу). Представники компанії напередодні повідомили, що доступний UberX працюватиме з такими моделями як Skoda Fabia, Renault Logan або Kia Rio.

Читайте також: Uber у Львові: чого чекати від сервісу таксі, який стартує наступного місяця 

З моменту запуску і до 26-го лютого (включно) львів’яни можуть скористатися сервісом безкоштовно. «Ми даруємо кожному користувачеві знижку 375 грн на 5 поїздок (до 75 грн кожна). Щоб скористатися знижкою, введіть промокод Lviv в розділі ОПЛАТА», – анонсували організатори.

Як зазначили під час презентації, тариф становитиме: 4 грн – подача авто, 5 грн – плата за кожен кілометр. Мінімальна вартість замовлення – 14 гривень, – інформує кореспондент Tvoemisto.tv. Львів'яни зможуть оплачувати поїздки як через безготівковий розрахунок, так і готівкою. Додаток Uber можна завантажити в App Store та Google Play. Скористатися сервісом без смартфона – неможливо.

 

Додамо, водії Uber у Львові мають можливість отримувати дохід до 3000 грн/добу та погодинні гарантії до 180 грн/год (гарантована оплата за годину від Uber). Пропонуємо також пояснення водіям, як стати частиною компанії Uber з міжнародним партнером Uberlin

Довідка. Uber – міжнародна компанія, заснована у 2009-му році і працює у 68 країнах світу. В Україні цей сервіс таксі доступний вже в Києві та Одесі. Окрім Львова, найближчим часом планується запуск у Харкові та Дніпрі.

Підготував Петро Ткачишин


Читайте також:
23 Лютого, 2017 20:37
Ярік shs3gx теж код поїздки)
23 Лютого, 2017 13:43
Віктор Код для бескоштовної поїздки :) xt675ht3ue
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!