У Львові почав курсувати автобус №57

5808 0
На маршруті курсує 5 автобусів.
фото: iat.org.ua

фото: iat.org.ua

Від вулиці Польової до Максимовича у Львові почав курсувати автобус №57. Маршрут обслуговують 5 автобусів середньої місткості комунального АТП-1. Три із них пристосовані для перевезення маломобільних груп.

Читайте також: У Львові скасували автобусний маршрут №50

Маршрут автобуса пролягатиме через вулиці Польову, Новознесенську, Механічну, Хмельницького, Липинського, проспект Чорновола, вулицю Торгову, площу Осмомисла, вулицю Підвальну, Винниченка, Франка, Шота Руставелі,  Стрийську та Максимовича.

Читайте також: У Львові затвердили концепцію розвитку громадського транспорту та паркування

Додамо, що раніше маршрут №57 курсував від пл. Кропивницького до заводу «Фуджікура». Втім його скасували у січні торік, коли затверджували нову редакцію мережі міських автобусних маршрутів. Маршрут відновили за новою схемою рішенням виконавчого комітету тиждень тому.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!