У Львові почався карантин у Першій комунальній ветклініці

1321 0
До 14 січня тварин не прийматимуть.
ілюстративне фото: in.ck.ua

ілюстративне фото: in.ck.ua

У ЛКП «Лев» та у Першій комунальній ветеринарній клініці, що діє на базі підприємства, розпочався щорічний карантин. Він триватиме з 1 по 14 січня, повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові відкрили комунальний стоматкабінет для тварин

Протягом цього часу, каже директорка ЛКП, господарських тварин не прийматимуть. За її словами, протягом 2019 року підприємство прийняло 1300 безпритульних і понад 5500 домашніх тварин.

«Лише за умови повної відсутності тварин підприємство може провести якісне знезараження усіх приміщень, транспорту і території надпотужними дезінфекційними засобами. Завдяки карантинним заходам та обов'язковій комплексній вакцинації практично зведено до нуля рівень інфекційних захворювань серед безпритульних собак нашого міста», — каже Оксана Кошак.

Читайте також: У Львові шукають донорів крові для собак

Львівське комунальне підприємство «Лев» — це ветеринарно-стерилізаційний центр для тварин у Львові. На базі підприємства діє Перша комунальна ветеринарна клініка (ПКВК) для безпритульних та домашніх тварин, а також стерилізаційний центр для безпритульних тварин та Центр адопції (всиновлення) чотирилапих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!