У Львові подали тепло до низки медзакладів та садків

1276 0
Тепловики зараз підписують акти готовності будинків до зими і заповнюють системи водою.
Фото: politeka.net

Фото: politeka.net

Вісім бюджетних установ у Львові отримують тепло на основі листів-звернень. Йдеться про медзаклади, як-от пологовий будинок №1 на вул. Мечникова, міську клінічну лікарню на вул. Рапопорта, Львівський державний обласний клінічний перинатальний центр на вул. Дж. Вашингтона, дитячу міську лікарня на вул. Пилипа Орлика. Окрім цього, опалення подали дитячим садкам №5 та №131, ліцею «Просвіта» та до ботсаду на вул. Черемшини.

«Станом на сьогодні готовність об’єктів теплопостачання і систем будинків, які перебувають в управлінні наших комунальних управляючих компаній, становить 98%. Щодо ОСББ – то їхній відсоток готовності становить 58%, а стосовно ЖБК і відомчих будинках відсоток становить 60», – цитує заступницю міського голови з питань ЖКГ Ірину Маруняк пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

Тепловики зараз підписують акти готовності будинків до зими і заповнюють системи водою. Станом на сьогодні вже 30% систем опалення будинків заповнені. Також проводять повірку загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії. За словами Ірини Маруняк, якщо є потреба подачі тепла, то бюджетні установи можуть скеровувати листи до теплопостачального підприємства – «Львівтеплоенерго» чи «Залізничнетеплоенерго».

Нагадаємо, опалювальний сезон для населення розпочинається, згідно з розпорядженням міського голови Львова, якщо середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб нижча 8 градусів тепла. Минулого року львів'янам включили тепло 15 жовтня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!