У Львові подали до поліції через зруйнований павільйон на трамвайній зупинці

1260 0
За фактом хуліганства подали заяву до поліції для встановлення особи.
фото: пресслужба лкп львівелектротранс

фото: пресслужба лкп львівелектротранс

Сьогодні, 11 січня, на кінцевій зупинці трамвайного маршруту №8 та №4, що у Львові на вулиці Вернадського, невідомий зловмисник вщент зруйнував павільйон. Директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо каже, що за фактом хуліганства подали заяву до поліції для встановлення особи.

«Мені дивна поведінка хулігана, адже у потрібну мить він сам не зможе скористатися павільйоном, очікуючи громадський транспорт», – каже він.

Читайте також: Зміни руху на Дорошенка: трамваї в плюс, всі решта – в мінус

Водночас Андрій Свищо додав, що підприємство облаштовуватиме нові посадкові платформи та павільйони для покращення комфорту пасажирів електротранспорту.

Нагадаємо, станом на сьогодні збудували 6 нових посадкових платформ із павільйонами на вулиці Княгині Ольги. Незабаром планують – ще 4 павільйони, з них 3 на площі Соборній та на вулиці Горбачевського в напрямку від центру.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!