Політична реклама

У Львові подорожчала вода для підприємств

1116 0
У Львові тарифи на воду для бюджетних організацій та інших споживачів (підприємств, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності – фізичні особи) становитимуть 6,05 грн., у тому числі: послуги водопостачання – 4,39 грн., послуги водовідведення – 1,66 грн, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для бюджетних установ та інших споживачів були затверджені 1.01.2009 р. на рівні 5,43 грн. (за 1 м.куб. води та стоків).

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 30.09.2011р. №186, 1 жовтня вступають у дію скориговані тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, які надає ЛМКП «Львівводоканал» для бюджетних організацій та інших споживачів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!