Політична реклама

У Львові подорожчали автомобілі

1527 0
У автосалонах Львова підвищилися ціни на авто, однак суттєвого зниження попиту на автомобілі наразі немає.

Як повідомили "Твоє Місто" представники одного із львівських автосалонів, кожного дня на авто встановлюють нові ціни, які фіксує імпортер. Протягом всього минулого тижня ціни зростали в середньому на 6%. Це пов’язано з тим, що ціни фіксують у гривнях. Відтак, за словами менеджера з продажу, прогнозувати, як змінюватимуться ціни, наразі складно.

Продажі авто у січні цього року були нижчими, ніж у лютому. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року продажі авто знизилися суттєво. За словами представника компанії, зменшилася і кількість клієнтів, які відвідують салон, однак сама якість трафіку покращилася – покупці цілеспрямовано приходять і купують авто.

Натомість у тих дилерів, які фіксують ціни у доларах, змінилася тільки вартість авто у гривнях. Як зазначає менеджер з продажу іншого львіського автосалону, кількість продажів авто з початку року зменшилася, однак несуттєво. За словами представника компанії, люди, які мають заощадження в доларах, нічого не втратили, тому приходять і купують авто.

Подальше підвищення цін, як запевнив Твоє місто менеджер з продажу, наразі не планується, навпаки, ціни можуть впасти, якщо скасують податок на утилізаційний збір та спецмито.

Ті дилери, які фіксують ціни на авто у євро, також підняли вартість у гривнях. Однак від коливання курсу долара їхні ціни залежать менше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!