Політична реклама

У Львові подорожчали продукти, техніка та авто

1552 0
Через валютні коливання на ринках Львова подорожчали імпортовані товари.

Сьогодні в одному з торгових центрів міста проводили переоцінку товарів, з розрахунку 11 гривень за долар, повідомили в ефірі радіо «Львівська хвиля».

Переписують ціни і в продуктових магазинах. Окрім товарів, які безпосередньо залежать від валютного курсу, дорожчають також неімпортні товари. Про це "Твоєму місту" повідомляють покупці.

Суттєво подорожчали імпортні фрукти, минулого тижня відбулося найістотніше з початку року подорожчання на ринку фруктів. Зокрема подорожчали яблука, банани та лимони.

Ціни на молоко і хліб не зростуть, кажуть в інспекції з моніторингу за цінами. Вони можуть впливати на вартість 10 продуктів, серед яких м'ясо, яйця, масло, картопля. Решта їм непідконтрольна. Тому дорожчають і продукти українського виробництва, повідомляє ТСН.

Підняли ціни на товари і в магазинах електроніки. Магазини електротехніки вже давно прогнозували курс на рівні 9 гривень.

В Україні почали дорожчати автомобілі - зростання цін прямо пропорційне падінню курсу гривні.На початку січня багато імпортерів вже підняли ціни в середньому на 3%. Повторне підвищення цін відбулося минулого тижня на 3-5%. При цьому у багатьох дилерів тривають розпродажі автомобілів, імпортованих у 2013 році за старими цінами, – інформує Finance.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!