У Львові подорожчали ритуальні послуги. Перелік нових цін

3268 0
Зріст цін викликаний збільшенням зарплати працівників.
Фото: Олександра Бодняк

Фото: Олександра Бодняк

У Львові подорожчалм тарифи на надання ритуальних послуг. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 23 листопада.

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Романа Панасюка, ціни відредаговані у відповідності до діючого законодавства, а причиною підвищення є зріст заробітної плати працівників.

Читайте також: Окремий світ або все, що треба знати про поховання у Львові

Нові тарифи, встановлені для ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг»:

Оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання ( внесення даних до електронної бази, оформлення договору-замовлення, друк, підписання керіником та внесення даних до журналу обліку) – 9,20 грн;

Оформлення свідоцтва про поховання ( внесення реквізитів до форми свідоцтва в електронну базу, реєстрація у базі даних, друк, звірка з паспортними даними замовника) – 5,30 грн;

Копання могили ( викопування могили ручним способом, опускання труни з тілом померлого у могилу, закопування могили, формування надмогильного насипу та одноразове прибирання біля території могили):

При розмірі могили 1,1 м

Немерзлий ґрунт – 301 грн;

Мерзлий ґрунт – 546 грн;

При розмірі могили 1,6 м

Немерзлий ґрунт – 608 грн;

Мерзлий ґрунт – 1129 грн;

При розмірі могили 2,0 м

Немерзлий ґрунт – 871 грн;

Мерзлий ґрунт – 1603грн;

При розмірі могили 2,4 м

Немерзлий ґрунт – 1244 грн;

Мерзлий ґрунт – 2279 грн;

При розмірі могили 2,4 м для поховання невідомих, безрідних

Немерзлий ґрунт – 1111 грн;

Мерзлий ґрунт – 2034 грн;

Запайка цинкової труни довжиною більше 2 м – 472 грн;

Демонтаж намогильної споруди при організації підпоховання в існуючу могилу ( завантаження елементів демонтованої намогильної споруди та залишків бетонної суміші у відра та ручні ноші або тачки, залежно від розташування місця демонтажу намогильної споруди, та віднесення на відстань до 100 м, до найближчого контейнера, та його розвантаження):

У літній період

Одинарний пам’ятник – 1520 грн;

Півторачний пам’ятник – 2489 грн;

Подвійний пам’ятник – 3573 грн;

У зимовий період

Одинарний пам’ятник – 1652 грн;

Півторачний пам’ятник – 2706 грн;

Подвійний пам’ятник – 3885 грн;

Читайте також: Що змінилось у законодавстві про поховання померлих

Перелік ритуальних послуг було зменшено до основних п’яти позицій, щоб мешканці не відчули фінансового дискомфорту. Нові тарифи на ритуальні послуги вже набули дійсності.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!