Політична реклама

У Львові подорожчав одяг і продукти харчування

1644 3
Останнi подiї в Українi неабияк розхитали економiку — долар нинi коштує не близько 8 гривень, як зовсiм нещодавно, а сягає позначки 10 гривень, тобто подорожчав майже на 20 вiдсоткiв.

Відтак, на ринках помiж рядами, де торгують одягом i побутовими товарами, не дуже людно, пише Експрес.

"Покупцiв меншає, - розповідають продавці. Ми змушенi пiдвищувати цiни — десь на 10 гривень, а десь -- i на 50, бо й самi витратили бiльше на закупiвлю одягу, а в людей грошей не так багато, щоб платити ще дорожче".

Подорожчав одяг, взуття, побутова технiка, запчастини, побутова хiмiя.

У магазинi, який продає взуття європейських брендiв, теж планують підвищити ціни.

"Сьогоднi-завтра будемо приймати новий товар, i нас уже попередили: на парi взуття буде нацiнка ще плюс 50 - 80 гривень - це щонайменше".

Iмпортнi джинси, якi завозили з Туреччини, ранiше коштували 400- 500 гривень, а вже за тиждень-другий самi продавцi кажуть, що пiдвищать цiну i до 700 гривень. Деякi пiдприємцi вже навiть пiдрахували - їхати за новим товаром їм економiчно невигiдно, бо витрати потiм не покриє прибуток. Тому поки що розпродують куплене ранiше.

До слова, кiлька днiв тому про пiдвищення цiн на товари заявили великi мережi побутової технiки - вони декларували зростання цiн на 10 - 30 вiдсоткiв.

Львiв'янам доведеться готувати бiльше грошей i на продукти, якщо звикли їсти iмпортнi харчi. Так, цiни на польськi товари зростають кожного дня --наприклад, якщо ранiше канапковий сир коштував майже 11 гривень, то нинi - 14,50, а цiна на масло зросла на 4 гривнi.


Читайте також:
18 Березня, 2014 14:10
нуколай правильно заметили
17 Березня, 2014 20:24
Украънець І для цього треба було майданити? І чого добились-зросли ціни і просрали Крим.А,ще здобули Сех губернатором! Браво,майдауни!
17 Березня, 2014 20:13
666 ... Львів -- європейське місто !... дайошь європейські ціни ! ... ЄвроПопа наближається ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!