У Львові подорожчає проїзд у трамваях і тролейбусах

9707 3
Вартість проїзду зросте з середи, 15 січня.
Фото: Ірина Громоцька

Фото: Ірина Громоцька

Виконавчий комітет ЛМР погодив подорожчання проїзду у міському електротранспорті. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Згідно з рішенням, повний квиток на трамвай або тролейбус, придбаний у водія, коштуватиме 7 грн, а студентський – 3,5 грн. Квиток, придбаний у кіоску або за допомогою sms, bluetooth, Приват24, термінали EasyPay та інші сервіси коштуватиме, відповідно, 6 і 3 грн.

Вартість проїзду зросте з середи, 15 січня. Місячний абонемент коштуватиме 160 грн. Водночас пільговики й школярі й надалі їздитимуть безкоштовно.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Нагадаємо, що  востаннє підвищували вартість проїзду в трамваях і тролейбусах Львова у травні торік. Нове подорожчання анонсували у листопаді цього року, пояснивши це тим, що частина рухомого складу потребує капітального ремонту, а  собівартість квитка наразі становить 7,25 грн, оскільки подорожчала вартість електроенергії та зросли зарплати водіїв. 28 листопада провели громадські слухання щодо подорожчання проїзду в електротранспорті, більшість зареєстрованих учасників яких підтримали коригування тарифу.


Читайте також:
10 Січня, 2020 16:59
666 ... а от проїхати "зайцем" , щоби "зекономити" той "долар" , це ж деякі львів'янки , певне , навіть би і конкретний оргазм отримували ... ті , яким хтось побажав -- " ..А щоб ти до кінця свого життя живого куя не побачила! .." ...
10 Січня, 2020 16:05
Львів'янка За останні 6 років електротранспорт подорожчав з 2 до 7 грн. Зробили би зразу по одному долару, то люди би більше пішки ходили і здоровіші були би.
10 Січня, 2020 11:32
666 ... цікаве фото ... от не знаю як зараз , та за часів СРСР автору точно довелось би відповідати за "статтею" ... в моєї бабці сусід по п'яні кинув в пічку гроші (решту від "получки") - жінка його до того довела своїми "проповідями" ... гроші згоріли , а "проповідниця" отримала замість грошей конкретних пілюлєй ... побігла "похвалитися" своїм "макіяжем" до дільничного(участкового) ... той розкрутив ту дуру і "розкрив" конкретний "злочин проти держави" ... та от розкрити всю "антирадянську організацію" він таки не зміг ... мужик не здав своїх подєльників (собутильників) , з якими готував свій "злочин" ... повторюю , я не знаю , як такі діяння з українською валютою наразі кваліфікує УКК , та радше б не мати отаких фото на шпальтах ... та це вам вирішувати , на які ознаки української державності какати ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!