У Львові подорожчають пересадкові квитки та абонементи в електротранспорті

3070 0
Це пов’язано з подорожчанням квитків у трамваях і тролейбусах.
Фото: ЛКП "Львівелектротранс" / Facebook

Фото: ЛКП "Львівелектротранс" / Facebook

Виконком міської ради Львова погодив подорожчання до 8 грн пересадкових електронних квитків у трамваях і тролейбусах, що дають змогу їхати з одним квитком півтори години або пересісти на інший вид електротранспорту. Нині він коштує 5,5 грн.

Читайте також: Передайте на два повні. Сім способів оплатити проїзд в електротранспорті Львова

Крім цього, вартість денного електронного абонемента «трамвай-тролейбус» зросте з 15 до 20 грн, а триденного – з 40 грн до 50 грн.

Минулого тижня у Львові подорожчав проїзд у трамваях і тролейбусах Купити квиток у кіоску або в інший спосіб можна за 6 грн, а безпосередньо у водія – за 7 грн. Деякі депутати ЛМР учора, 23 січня, під час сесії вимагали скасувати підвищення тарифів, доки в місті не запровадять електронний квиток. Водночас від ідеї подорожчання проїзду з міських автобусах із 7 до 8 грн поки що відмовились.

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Додамо, що пересадкові квитки та абонементи у львівському електротранспорті запровадили рік тому. Ними можна скористатися лише у додатку Приват24 та на сайті ЛКП «Львівелектротранс».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!