У Львові зростуть тарифи на водопостачання

4139 3
За послуги «Львівводоканалу» мешканці і абоненти міста Львова будуть сплачувати на 26% більше.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 22-го березня провела тематичне відкрите засідання, на якому схвалила проекти тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 24-ох ліцензіатів НКРЕКП, в тому числі для ЛМКП «Львівводоканал», – інформують у прес-службі ЛМР. 

«Перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для водоканалів України зумовлені передусім зміною обсягів реалізації, зростанням витрат на оплату електроенергії, витрат на оплату праці, зростанням цін на матеріали, збільшенням ставок податків та зборів.

Читайте також: На Львівщині завершать опалювальний сезон

Відповідно до запропонованого проекту мешканці і абоненти міста Львова будуть сплачувати на 26% більше за послуги, які надає наше підприємство. Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень і 37 копійок – це разом за водопостачання і водовідведення з врахуванням ПДВ. А для абонентів приватного сектору тариф становитиме 11 гривень, 77 копійок», – зазначають у планово-економічному відділі ЛМКП «Львівводоканал».

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
28 Березня, 2017 19:50
Жолт У нас в Ужгороде уже около года тариф 15,69 это с канализацией вместе.Думаю что в связи с поднятием цены на электроенергию с марта 2017 года,такой тариф не долго продержится и поднимут еще.Так что дорогие Лвовяни вам еще есть куда расти,так что не плачте.У нас в Ужгороде тариф на воду одна из самых дорогих,это при том,что воду качать нужно с окраины города.
28 Березня, 2017 15:27
львівянин скільки можна піднімати тарифи??? це вже знущання над людьми і над Майданом
28 Березня, 2017 15:27
львівянин скільки можна піднімати тарифи??? це вже знущання над людьми і над Майданом
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!