У Львові поет встановив рекорд України і присвятив його загиблим Героям АТО

2612 0
У Львові 59-річний Іван Пазин – батько загиблого бійця – встановив національний рекорд. Чоловік протягом 12 годин та 14 хвилин безперервно декламував авторську поезію.
фото: ukr-online.com, radiosvoboda.org, radio24.ua

фото: ukr-online.com, radiosvoboda.org, radio24.ua

Чоловік читав свої вірші з восьмої ранку і майже до дев'ятої вечора. Відволікався лише на кілька хвилин, щоб попити воду. Більшість віршів, які цитував поет, на патріотичну тематику. Після поетичного марафону рекордсмен почувався піднесено, каже не втомився і міг би декламувати вірші цілу добу.

 Встановив свій рекорд Іван Пазин напередодні Дня захисника України. Присвятив його усім загиблим героям та, передусім, своєму синові Тарасові – молодий учитель історії загинув торік під Іловайськом. «16 жовтня у нього день народження. Він загинув не доживши до 25 під Іловайськом два місяці. Я вирішив йому зробити такий подарунок від тата, бо він там чує, я знаю», – каже рекордсмен. Представник книги рекордів України Лана Вєтрова вважає це одним з найкращих рекордів. Його запропонують на звання рекорду року.

Довідка. Іван Пазин вже встановлював своєрідний рекорд, читаючи біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові власні поезії впродовж 12 годин і трьох хвилин – без перерви. Також на зорі незалежності України Іван Пазин був у числі ініціаторів подорожі довкола світу на тракторі з прапором України, яким хотів зорати поля миру на всіх континентах. Хоча посольства багатьох країн і відгукнулися на цю ідею позитивно, однак намір залишився наразі мрією: Іван Пазин та його друг Григорій Рижко не змогли дістати справний трактор та заручитися підтримкою меценатів, аби без проблем збродити світ.

За матеріалами: tsn.ua, radiosvoboda.org.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!