У Львові погодили будівництво двох житлових комплексів. Візуалізація

10724 1
У місті побільшає багатоповерхівок.
візуалізація лмр

візуалізація лмр

На вулицях Володимира Великого та Стрийській у Львові з’являться нові житлові комплекси. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав під час засідання у п’ятницю, 6 липня, міський виконком.

Так, ПП «Озерна алея» будуватиме спортивно-рекреаційний комплекс з житловими одиницями, підземним паркінгом та об’єктами громадського призначення на вулиці Володимира Великого, 2-А.

Читайте також: У Львові затвердили будівництво спорткомплексу на Сихові. Візуалізація

Згідно з документацією, будинки матимуть висоту від 39 до 51 метра. Втім, остаточна висотність повинна бути узгоджена з аеропортом «Львів». Загальна площа ділянки під будівництво 0,38 га. Її цільове призначення – будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

За даними Youcontrol, ПП «Озерна алея» зареєстроване у Винниках. Його власником є Роман Гунькало та Ольга Раврик.

Інший житловий комплекс розташовуватиметься на вулиці Стрийській, 195. Забудовником виступає ТзОВ «Катран-М».

Читайте також: На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

У містобудівній документації вказано, що будівництво вестиметься на ділянці площею 0,9 га, неподалік автовокзалу. Гранична висота будинків – 40 метрів.

За даними Youcontrol, юридичною адресою ТзОВ «Катран-М» вказана Старознесенська, 24-26 – головний офіс «Холдингу емоцій !FEST». Засновниками фірми є Орест Малицький та ТЗОВ КУА «Актив».


Читайте також:
9 Липня, 2018 10:32
Олександра Замість закласти над озером парк, будуються чергові коробки. Сумно.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!