Депутатові ЛМР погодили будівництво 16-поверхівки на вулиці Кульпарківській

2792 0
Будинок зведуть літерою «Г». Там планують вбудовану автостоянку і громадські приміщення.

На вулиці Кульпарківській, 96, вулиці Садовій, 2а у Львові зведуть шістнадцятиповерхівку. Будинок будуватимуть літерою «Г». Погодження на будівництво отримали ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія». Сьогодні, 18 червня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили містобудівні умови та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового комплексу з вбудованою автостоянкою і громадськими приміщеннями.

Читайте також: У Львові погодили будівництво ще одного житлового комплексу на Збоїщах

Гранично допустима висотність будівель – 51,55 метрів. Ділянку забудують всього лиш на 17%. Там планують вбудовану автостоянку і громадські приміщення. У рішенні також йдеться, що при проєктуванні наступних черг будівництва житлово-громадського комплексу на вул. Кульпарківській, 96 забудовник має «врахувати потребу в об’єктах соціальної інфраструктури» і виділити у будівлі приміщення площею 300 кв. м для закладу освіти.

Призначення цієї земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (9-16 поверхів).

Зазначимо, що за даними платформи Youcontrol, керівником ТзОВ «Тібет» є Петро Петрушевський, співзасновником цієї компанії був теперішній депутат ЛМР від «Європейської солідарності» Остап Доскіч. Зараз Остап Доскіч є заступником директора у ТОВ «Тібет». Інша компанія, ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія», належить Назару Бербеці та Тарасу Дідику. Назар Бербека також є депутатом ЛМР від «Європейської солідарності».

ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» побудують на вул. Кульпарківській,96 багатоквартирний житловий комплекс ЖК Safe Town (Сейф Таун) із вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями. Містобудівні умови та обмеження для будівництва виконком погодив у лютому.

Візуалізація забудовника

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!