У Львові погодили будівництво медцентру з підземним паркінгом і траснформаторною підстанцією

4857 0
Містобудівні умови та обмеження отримала компанія «Інсула Інвест», вже будує у Львові офіси, готель та ТЦ.
фото: презентація виконкому лмр

фото: презентація виконкому лмр

У Львові планують збудувати лікувально-діагностичний центр з підземним паркінгом та траснформаторною підстанцією на вул. Юрія Руфа, 6 (стара назва  Некрасова). Відповідні містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво погодили ТзОВ «Інсула Інвест» під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про невеличкий приватний лікарняний корпус. Там буде сформовано підземну частину стоянки з виїздом як на північ, так і на південь, чотириповерхову забудову, що нижча, ніж оточуючі її будівлі. Окрім цього, для покращення пішохідного зв’язку і загалом зв’язку між вулицями Юрія Руфа та Пекарською, яку нещодавно ремонтувли, буде цікавий громадський простір»,  пояснює головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: Громадський простір, комунальний ринок і ТЦ. Як зміниться локація на перехресті Садової – Петлюри

За його словами, це приміщення продали з обласного аукціону, зараз там  занедбана дільниця. 

Додамо, що містобудівні умови та обмеження погодили товариству з обмеженою відповідальністю «Інсула Інвест». За даними Youcontrol, компанія зареєстрована на вулиці Стрийській. Кінцевим бенефіціарним власником є Олександр Берба. Та ж компанія збиралася знести будинок Терлецького на Сахарова, 52 та замість нього збудувати офісний центр, а нині – зводить торговий центр поблизу ринку Любінське сяйво на вул. Садовій. Інша фірма, що належить Олександру Бербі, будує готель та офіси на перехресті Стрийської – Наукової. Як пишуть «Наші гроші. Львів», майже вся територія біля озера на Стрийській перебуває в оренді його компаній, а це понад 3,5 га. 

До 2019 року Берба володів низкою фірм, пов’язаних з компанією Avalon. Співвласником останньої називав себе львівський депутат та бізнесмен Григорій Козловський, однак у пресслужбі Avalon зазначили, що він ніколи не був і не є ні керівником, ні бенефіціаром чи власником компанії Avalon Inc і проєктів компанії.

Ольга Коваль

Візуалізація з виконкому ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!