У Львові погодили петицію про добудову вулиці Ряшівської

9648 0
Будівництво вулиці заморозили у 2011 році через борги перед підрядником та проблемні земельні ділянки.

Депутати ЛМР підтримали петицію про будівництво вулиці Ряшівської, яка сполучатиме вулицю Патона та Наукову. За відповідну ухвалу проголосували під час пленарного засідання сьогодні, 20 грудня.

Читайте також: Заморожена Ряшівська. Чому три кілометри вулиці будують сім років

Петицію зареєстрували 9 жовтня, а за півтора місяці вона набрала понад 500 голосів. Авторка петиції Наталія Собко пропонує прокласти вулицю вздовж території Львівського аеропорту та Скнилівського парку. Вона б мала розвантажити вулиці Виговського та Володимира Великого. 

Нагадаємо, вулицю планували збудувати у межах підготовки до Євро-2012. Через держборг та власників приватних ділянок, через які планували прокласти вулицю, підрядник припинив роботи, збудувавши два відрізки вулиці. На початку 2013 року на одній із ділянок поблизу вулиці Ряшівської планували побудувати спорткомплекс до «Євробаскету – 2015», який мав відбутися у Львові. Проект передбачав й будівництво вулиці. Втім цей проект також заморозили

Читайте також: У Львові погодили будівництво нової вулиці на Левандівці. Схема

У лютому цього року ЛКП «Львівавтодор» отримало дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо земельної ділянки біля Львівського аеропорту для будівництва продовження вулиці Ряшівської. 

Вікторія Ейсмунт

Схема авторки петиції


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!