Забудовник пообіцяв школу. У Львові погодили другу чергу будівництва ЖК на Кульпарківській

4437 0
Комплекс складатиметься із 6, 10, 16 поверхів, буде передбачено 200 паркомісць.
Візуалізація забудовників

Візуалізація забудовників

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради погодив другу чергу будівництва масштабного житлового комплексу на вул. Кульпарківській, 96. Виконком видав ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівській інвестиційній компанії» містобудівні умови та обмеженння на будівництво житлового багатоквартирного будинку з вбудованою автостоянкою, громадськими приміщеннями.

На сайті забудовника йдеться, що комплекс складатиметься із 6, 10, 16 поверхів, буде передбачено 200 паркомісць. 

Сьогодні члени виконкому розглядали це питання вдруге, на минулому засіданні висловили застереження, що у мікрорайоні суттєво бракує місць у школах. Тепер забудовник пообіцяв, що під час останньої черги будівництва 300 метрів квадратних виділять для освітнього закладу.  

«Під час зустрічі з забудовником було напрацьовано рішення, що в останній черзі адміністративного комплексу, де передбачена громадська забудова, буде запропоновано мінімум 300 м кв для освітньої функції. Це приміщення матиме належну інсоляцію, буде вихід у загальний громадський простір, там буде передбачена територія, можливо, для уроків фізкультури, особливо для молодших класів», – зауважив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Висота майбутнього житла не повинна перевищувати 34 м. Будинок матиме 10 поверхів.

Зазначимо, що за даними платформи Youcontrol, керівником ТзОВ «Тібет» є Петро Петрушевський, співзасновником цієї компанії був теперішній депутат ЛМР від «Європейської солідарності» Остап Доскіч. Зараз Остап Доскіч є заступником директора у ТОВ «Тібет». Інша компанія, ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія», належить Назару Бербеці та Тарасу Дідику. Назар Бербека також є депутатом ЛМР від «Європейської солідарності».

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!