У Львові погодили зведення багатоповерхівки серед історичної забудови на вул. Героїв Майдану

2718 0
Будівництво вестимуть в історичному ареалі Львова біля колишньої президентської резиденції на вул. Глінки, 12, яку у 2015 році, за понад 20 мільйонів гривень, викупив «Холдинг емоцій «!Фест».
Фото:www.google.com.maps

Фото:www.google.com.maps

У районі вул. Героїв Майдану та вул. М. Глінки планують будівництво 6-поверхового будинку з офісами та закладами торгівлі. Під час сесії, 9 липня, депутати Львівської міської ради затвердили детальний план території у районі вул. Героїв Майдану та вул. М. Глінки. Він передбачає будівництво 6-поверхівки з офісами і закладами торгівлі. «За» цю ухвалу проголосували 52 депутати з 55 присутніх.

Тож, у детальному плані йдеться про будівництво житлового комплексу на шість поверхів із вбудованим підземним паркінгом та торгівельними приміщеннями внизу.

Територія у районі вул. Героїв Майдану, знаходиться в історичному ареалі Львова, її площа − 3,6 га. Ділянка розташована у Галицькому районі міста, там відсутній план зонування. Утім детальний план встановлює там зону малоповерхової квартирної забудови (Ж-2). У цій зоні дозволено зводити житло до чотирьох поверхів, утім гранична поверховість проектованої житлової забудови в межах ДПТ становить до шести поверхів включно.

Будівництво вестимуть в історичному ареалі Львова біля колишньої президентської резиденції на вул. Глінки, 12, яку у 2015 році, за понад 20 мільйонів гривень, викупив «Холдинг емоцій «!Фест».

Розроблення детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки виконавчий комітет міськради погодив ще у 2017 році.

У пояснювальній записці до ухвали вказано, що замовником ДТП є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, а платником − ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест».

За даними аналітичної системи YouControl, серед засновників ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» є «Компанія з управління активами «Актив» та «Холдинг емоцій «!Фест», який зареєстрований в Австрії. ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» заснований у 2011 році. Серез засновників Юрій Назарук та Андрій Худо. Основний вид діяльності − діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, а один з інших − надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!