У Львові поговорять про долю пам'ятника Шептицькому

2156 0
У Львові відбудеться круглий стіл «Реконструкція площі Святого Юра: порозуміння заради вшанування митрополита Андрея Шептицького».

Про це повідомляється на сторінці громадської ініціативи «Врятуй Сквер Святого Юра» в соціальній мережі Facebook.
 
Захід розпочнеться у четвер, 12 березня, о 15:00 в приміщенні конференц-залу Центру міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Богомольця, 6).
 
До участі у круглому столі запрошено представників УГКЦ, проектантів, архітекторів, громадських діячів та активістів. Модеруватиме засідання круглого столу головний редактор видання "Історична правда" Вахтанг Кіпіані.
 
Як повідомлялося, активісти заради захисту скверу Святого Юра заявили про те, що щоранку там проводитимуть акції-сніданки. Крім того, вони вирішили організувати чергування, аби запобігти вирубуванню дерев у сквері. Ієромонах Юстин Бойко навів аргументи за проект реконструкції площі Святого Юра. А правозахисник Мирослав Маринович закликав львів’ян схаменутися і припинити сварки довкола цього питання. 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!