Політична реклама

У Львові поговорять, як вижити культурі без фінансування

1635 0
Сьогодні о 20.00 гостем прямого ефіру інтернет-телебачення tvoemisto.tv буде генеральний директор Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, заслужений діяч мистецтв України Андрій Мацяк.
Андрій Мацяк, фото www.lvivpost.net

Андрій Мацяк, фото www.lvivpost.net

Гість студії розповість, як виживатимуть культурні діячі, коли в країні фактично призупинилось фінансування культурної галузі, а також, чи продовжують львів'яни у такий непростий для країни час відвідувати театр.

Задати запитання Андрієві Мацяку можна на сторінці "Твого міста" у Facebook до або під час прямого ефіру за номером телефону у студії 093 380 24 23.

Переглянути онлайн-трансляцію наживо можна тут з 20.00 год.

Нагадаємо, сьогодні міністр культури України Євген Нищук під час брифінгу повідомив про припинення фінансування галузі культури через ситуацію в державі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!