У Львові пограбували ювелірний магазин: шукають свідків

5616 0
На вулиці Городоцькій озброєні зловмисники пограбували ювелірний магазин. Поранили охоронця. Поліція шукає свідків.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Як інформує ситуативний центр поліції Львова, пограбування сталося на вулиці Городоцькій, 39 (неподалік церкви святої Анни). Нападників було двоє і вони спілкувалися російською мовою.

Один із них на зріст приблизно 170 см, середньої тілобудови, був одягнений у синю коротку балонову куртку із сірим капюшоном з матерії та джинси синього кольору. Другий в чорній балоновій короткій куртці, в синіх джинсах. Обоє були у чорних шапках та викрали ювелірні вироби на значну суму.

Читайте також: Рейтинг найнебезпечніших районів Львова. Візуалізація

Грабіжники втекли в сторону вулиці Лепкого та, можливо, сіли в авто білого кольору із фішкою таксі. Фрагмент державного номера автомобіля 4769ОВ. Награбоване переносили у великій картатій (у клітинку) сумці. Злочинці озброєні вогнепальною зброєю.

Поліцейські звертаються до усіх, хто став очевидцем події або володіє будь-якою інформацією щодо осіб, які скоїли напад, повідомити про це у найближчий відділ поліції чи зателефонувати на оперативний номер 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!