У Львові поховали хлопчика, який отримав пневмонію у підвалі під час обстрілів в Харкові

8579 0
Його батьки разом з іншими своїми дітьми декілька днів безперервно були у підвалі.
Фото: Іслам в Україні

Фото: Іслам в Україні

У Львові поховали малолітню жертву російського вторгнення – таджицького хлопчика Аміра, який народився сорок днів тому у Харкові. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Іслам в Україні.

Читайте також: В українських укриттях та бомбосховищах народжуються діти. Фото

Із початком російських бомбардувань його батьки разом з іншими своїми дітьми декілька днів безперервно були у підвалі. У малюка розпочалася пневмонія, внаслідок якої він помер, коли уся родина евакуйовувалася з Харкова.

Обряд поховання провів імам Львова шейх Мурат Сулейманов.

Додамо, що уже понад 840 дітей отримали поранення внаслідок вторгнення РФ в Україну. 

Наразі НАТО не погоджується закривати небо над Україною.  За словами генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, якби вони це зробили, це може вилитися у повномасштабну війну у Європі, у яку будуть втягнуті ще більше країн і це спричинить ще більші страждання.

Читайте також: «Скільки ще треба відірваних рук, ніг і голів». Зеленський про закриття неба над Україною

Раніше президент Володимир Зеленський закликав Захід закрити небо над Україною. Під час пресконференції у Києві він емоційно висловився щодо небажання західних країн допомогти Україні захиститися від повітряних бомбардувань російського агресора.

«Я роблю щоденно по 20-30 міжнародних дзвінків. Я кажу, що якщо ви не можете запровадити закриття неба зараз, то дайте термін – коли? Скільки треба чекати? Яка кількість людей має взірватися, скільки треба відірваних рук, ніг і голів? То я піду, буду рахувати, і почекаємо до цього моменту», – сказав Володимир Зеленський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!